ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝ/ΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2 – 8ος όροφος –Τηλ.210/ 3212732 – 3250540 –FAX 210/3250667 Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr e-mail: info@pasysyate.gr 10561 ΑΘΗΝΑ

                                                                                                  Αθήνα 22/10/2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΑΤΕ  δεν θα ακολουθήσει και δεν θα απαντήσει αυτή την ώρα σε οποιαδήποτε πρόκληση κι αν δεχτεί, ώστε να αποφευχθεί κάθε απόπειρα αποπροσανατολισμού των Συναδέλφων μας από τα υπαρκτά προβλήματα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι πάρα πολλά και δύσκολα.

Και δεν αφορούν μόνο τις περιουσίες των Ταμείων μας ΕΛΕΜ και ΑΤΠΠΕΑΤΕ που κινδυνεύουν να εξανεμιστούν, να κατασπαταληθούν και να διανεμηθούν επιλεκτικά σε ορισμένους, αλλά αφορούν και τον κίνδυνο της μείωσης των συντάξεων μας, την απώλεια του μεγαλύτερου μέρους των αναδρομικών των συντάξεων από τις μνημονιακές περικοπές, την καθυστέρηση πληρωμής της αποζημίωσης απόλυσης των Συναδέλφων μας, την διεκδίκηση των δικαιούμενων μισθών από τα ασφαλιστήρια εξερχομένων και πολλές άλλες διεκδικήσεις μας.

Ο Σύλλογος μας θεωρεί ότι είναι σημαντικότερο  από οτιδήποτε άλλο τώρα να συσπειρωθούμε, να σκεφτούμε ψύχραιμα και να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις που δεν επιλύουν κανένα από τα προβλήματα μας.

Μπορούν και πρέπει να συνεργαστούν οι δύο Σύλλογοι μέχρι την ολοκλήρωση της ενοποίησης, άλλωστε κοινά είναι τα συμφέροντα και τα προβλήματα που μας απασχολούν, ώστε να θεωρείται απαραίτητη και χρήσιμη η συνεργασία μας.

Έτσι μόνο θα φθάσουμε στην επίλυση τους, θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε κίνδυνο και θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΤΟ Δ. Σ