“ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ” 01/03/2013

                           « ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ»

Η παράνομη Διοίκηση του ΤΥΠΑΤΕ «θριαμβολογεί» για την απόρριψη της προσφυγής μας ,  για ακύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Μαρτίου, για το «δανεισμό» του Ταμείου από τον ΕΛΕΜ!!

Καλά θα κάνει να «διαβάσει» την απόφαση προσεκτικά για μία ακόμη φορά:

–         Το δικαστήριο δέχεται «ότι ο δανεισμός είναι σύμφωνος με το καταστατικό του Ταμείου και τον κανονισμό του ΕΛΕΜ».

Και βέβαια είναι σωστό !! Αλλά μόνο όταν δανείζει ένα φερέγγυο Ταμείο και όχι ένα χρεοκοπημένο που χρωστάει εκατομμύρια «δεξιά και αριστερά» !

Ο δανειζόμενος πρέπει να είναι φερέγγυος και ο δανειστής πρέπει να διασφαλίζει το δάνειο!!

–      Όσο για τη «νομιμότητα της Γενικής Συνέλευσης», μη ξεχνάτε ότι τότε υπήρχε Α.Τ.Ε και άρα «νόμιμα μέλη» που αποφάσιζαν!!

Ενώ σήμερα, ούτε Α.Τ.Ε υπάρχει, ούτε νόμιμα μέλη του ΤΥΠΑΤΕ. Τα νόμιμα μέλη είναι οι Συνταξιούχοι και οι εκτός Α.Τ.Ε ασφαλισμένοι !

Οι υπάλληλοι της ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ούτε «νομιμοποιούνται» να διοικούν το ΤΑΜΕΙΟ , αφού στερούνται των δύο βασικών προϋποθέσεων που «απαιτεί» το καταστατικό , πολύ δε περισσότερο να «συγκαλούν» Γενικές Συνελεύσεις !

Όσο για τον «τρελό», που θα σύρει το «παράνομο» Προεδρείο στα Δικαστήρια, δεν είναι ένας, αλλά οι 7.500 Συνταξιούχοι που είναι «νομιμότατα μέλη» του Ταμείου!

Ας μη θριαμβολογεί, λοιπόν, γιατί εμείς δεν «απειλούμε» αλλά υπερασπιζόμαστε τα δίκαιά μας!

  Πριν, λοιπόν, «βάλει χέρι» στα αποθεματικά του ΕΛΕΜ, καλό είναι να το σκεφθεί σοβαρά, γιατί «της φυλακής τα σίδερα» είναι βαριά!!

Ας το σκεφθεί καλά, γιατί «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»!!!

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ!

 Μήπως θα πρέπει να διαβάσετε την 3/2013 ανακοίνωση της ΟΤΟΕ;!!!

Η οποία επιτέλους ξύπνησε, ένα μήνα αργότερα από το αίτημα που υποβάλαμε στον ΕΟΠΥΥ!!! και ζητάει την σύσταση «Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΟΠΥΥ Τραπεζών»!!

Καλό θα είναι να αλλάξετε «τροπάριο»!!

Αρκετά «πιπιλήσατε» την «καραμέλα»!! Τα αποθεματικά του ΕΛΕΜ , διασφαλίζονται από τον κανονισμό του!

Και «θεματοφύλακες» του κανονισμού είναι η Διαχειριστική Επιτροπή , την οποία επιτέλους «σταματήστε» να εκβιάζετε!