Ο Σ.Π. “ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ” 7/8/2013

                                                                                                                                                                            5/8/2013

Προς

Τον κ. Γραμματικό

Πρόεδρο Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων ΑΤΕ

 

Πρόεδρε καλημέρα

Πέρασε πολύς καιρός που δεν επικοινώνησα μαζί σας, αλλά στην ηλικία μου πέρα από το άχρηστο ανοϊκό μυαλό μου, πρέπει να συντηρήσω και το κουρασμένο σώμα μου με λουτροθεραπεία.

Όμως είμαι πάλι εδώ. Εδώ στην καρδιά των γεγονότων και στα έργα και ημέρες των γνωστών «προσφιλών» μας ηρώων σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στη θεατρική σκηνή του ΤΥΠΑΤΕ.

Το έργο που ανεβάζεται αυτό τον καιρό από το γνωστό διάσημο σκηνοθετικό δίδυμο (αναμορφωτής και σιδηρά κυρία) έχει τίτλο «Η αποθησαύριση πάση θυσία του ΕΛΕΜ» και αποτελείται από δύο μονόπρακτα «Εκκαθαριστής» και «ασφαλιστικά μέτρα εργαζομένων ΤΥΠΑΤΕ». Στο πρώτο ο κεντρικός ήρωας (εκκαθαριστής) έχει πλούσιο βιογραφικό στο ΠΑΣΟΚ.

Ξέρετε πόσες οντισιόν πέρασε από τον αναμορφωτή και τη Σιδηρά κυρία για να πάρει το ρόλο; Θα προτείνουν όποιον και όποιον…… Όσο για το δεύτερο, εδώ το έργο αγγίζει τα όρια της υπερπαραγωγής 120 ηθοποιοί που θα τα δώσουν όλα για όλα για την επιτυχία…. πληρώνοντας και τα έξοδα ….. αρκεί να επιτύχει το σχέδιο…

Εγώ μπερδεύτηκα, εμάς βρίζουν ανοϊκούς αλλά μάλλον αυτοί είναι. Δεν κατάλαβαν εδώ και τόσους μήνες τα παιχνίδια του διάσημου διδύμου σε βάρος τους; δεν κατάλαβαν ότι τους χρησιμοποιούν; Τόσο μα τόσο ανοϊκοί; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω για αυτές τις ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το : «σφάξε με αγά μου, να αγιάσω…». Κρίμα γιατί όντως βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση…

Πρόεδρε, ήρθε η ώρα για να αποδοθούν οι ευθύνες όπως και όπου πρέπει και να πληρώσει το γνωστό δίδυμο για αυτή τη φοβερή «ασέλγεια» σε βάρος ενός τόσο ευαίσθητου φορέα όπως ήταν το ΤΥΠΑΤΕ, δυστυχώς η κατρακύλα του ΤΥΠΑΤΕ άρχισε πολλά χρόνια πριν, επί πρώτης θητείας του αναμορφωτή……….φοβεράααααααα έργαααααααααα………….

Πρόεδρε εγώ σε ξέρω… Ο αναμορφωτής και η σιδηρά κυρία δε σε αξιολογούν σωστά……  περιμένω τη δικαίωση και την τιμωρία που τους αξίζει…..

Με εκτίμηση

Σ.Π.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Μπράβο στη συναδέλφισσα Αικατερίνη Μιχαηλίδου για όσα αναφέρει στην επιστολή της.

 

Σχόλιο

Αγαπητέ Σ.Π.

 Χαίρομαι ιδιαίτερα για την «επανασύνδεσή μας» και σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αλλά και όλου του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

 Θέλω να σε διαβεβαιώσω, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Συμβουλίου μας, ότι ο αγώνας μας βρίσκεται στο αποκορύφωμά του και η «τιμωρία» των υπευθύνων οσονούπω φθάνει!!

 Εκ μέρους όλου του Συμβουλίου μας, απευθύνουμε προς όλους τους «ανιακούς» γέροντες την διαβεβαίωση ότι, όπως καταφέραμε να τους «δώσουμε φάρμακα και γιατρούς», έτσι θα καταφέρουμε να «περισώσουμε» και τα αποθεματικά του ΕΛΕΜ.

 Η ώρα της κρίσης και της απονομής Δικαιοσύνης έφθασε!…. Λίγη υπομονή ακόμη…..