ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Σε συνέχεια της επιστολής και της υπεύθυνης δήλωσης που απεστάλη επιλεκτικά μόνο στους συναδέλφους που είχαν καταθέσει αγωγή μέσω του γνωστού «συγκεκριμένου» Δικηγορικού Γραφείου, για την πληρωμή προκαταβολής 5000 ευρώ για τη διαφορά εφάπαξ από το παλαιό καταστατικό, άμεσα ο Σύλλογος μας με Ανακοίνωση-διαμαρτυρία κατήγγειλε την προκλητική αυτή συμπεριφορά, κατήγγειλε την άδικη και άνιση μεταχείριση.

Μετά την αναστάτωση και την κατακραυγή που δημιουργήθηκε, σήμερα το Ταμείο κοινοποίησε ανάλογη επιστολή και ιδιωτικό συμφωνητικό και στα Δικηγορικά Γραφεία της κ. Θεοχαροπούλου και του κ. Μακρυγιάννη, για την πληρωμή της προκαταβολής των 5000 ευρώ και στους συναδέλφους που προτίμησαν τα γραφεία τους.

Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά και θα πρέπει η Διοίκηση του Ταμείου να την ξεκαθαρίσει για να μην έχουμε και πάλι εφαρμογή άνισης μεταχείρισης.

Η υπεύθυνη δήλωση που ζητήθηκε να υπογράψουν οι πελάτες-συνάδελφοι του «συγκεκριμένου» γραφείου, προβλέπει ότι θα πάρουν το 80% του δικαιούμενου ποσού, με προκαταβολή 5000 ευρώ και το υπόλοιπο με εξωδικαστικό τρόπο (διαμεσολάβηση) κι αν αυτή δεν προχωρήσει, με νέα δικαστική διαδικασία, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό που ζητείται να υπογράψουν οι πελάτες- συνάδελφοι της κ. Θεοχαροπούλου και του κ. Μακρυγιάννη, προβλέπει ότι θα πάρουν το 80% του δικαιούμενου ποσού, με προκαταβολή 5000 ευρώ και το υπόλοιπο μετά την πάροδο (4) ετών, εφόσον τα οικονομικά δεδομένα του Ταμείου το επιτρέπουν και κατόπιν απόφασης του Δ Σ και της Γενικής Συνέλευσης.

Η ίση μεταχείριση επιβάλει την υπογραφή ίδιου Συμφωνητικού από όλους. Όσοι συνάδελφοι έχουν οποιαδήποτε απορία, να επικοινωνήσουν με το σύλλογο για τη σχετική ενημέρωση.

Επίσης η αίτηση που απεστάλη επιλεκτικά σε ορισμένους για επικαιροποίηση δήθεν στοιχείων, αλλά στην ουσία για πληρωμή κάποιου δικαιώματος με παλαιότερη η μελλοντική απόφαση, να αποσταλεί σε όλους τους δικαιούχους. Μην προσθέτετε ακόμα μια αυθαιρεσία στις προηγούμενες, που θα κληθείτε να απολογηθείτε.

Επίσης πρέπει άμεσα να ματαιώσετε την έκτακτη συνέλευση στη Θεσσαλονίκη και να προχωρήσετε σε τακτική απολογιστική Συνέλευση. Δεν έχετε δικαίωμα να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα του Ταμείου, αλλά και να βάζετε την υγεία των συναδέλφων σε κίνδυνο για να πετύχετε τη ψήφο που χρειάζεστε. Οι περισσότεροι ασφαλισμένοι είναι στην Αθήνα και οι της επαρχίας έχουν καλύτερη πρόσβαση στην Αθήνα. Εσείς γιατί προτιμάτε τη Θεσσαλονίκη; Για ταξιδάκι αναψυχής η γιατί εκεί έχουμε εξασφαλισμένη τη πλειοψηφία……!

Εξ άλλου την παράνομη σύμβαση που καίγεστε να επικυρώσετε, ξανασκεφτείτε το. Η απιστία δεν παραγράφεται με καμμιάς Γενικής Συνέλευσης αποφάσεις.

Το άλλο θέμα που σας έμεινε, δηλαδή η πρόταση μομφής σε μέλος του Δ Σ που δεν συμφωνεί με όσα εσείς πιστεύετε ότι είναι νόμιμα και καταστατικά, δεν προβλέπεται από το καταστατικό. Αλλά και να υπήρχε πράγματι αδίκημα, θα πρέπει να εφαρμόσετε το νόμο που προβλέπει άλλη διαδικασία…..

Συνέλθετε δεν υπάρχουν πλέον σοβαρά θέματα που επικαλείστε για έκτακτη συνέλευση και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη. Μη σπαταλάτε χωρίς λόγο τα χρήματα των συναδέλφων, δεν είναι δική σας περιουσία……!

Υ Γ Άρχισαν τα όργανα και το κουβάρι ξετυλίγεται….σε λίγο όλα θα βγουν στην επιφάνεια και θα γίνουν θηλιά! Σήμερα πήγε στα γραφεία η αστυνομία, ίσως σύντομα η εισαγγελία…!