ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – ΠΡΟΤΥΠΗ ΔΙΚΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝ/ΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2 – 8ος όροφος –Τηλ.210/ 3212732 – 3250540 –FAX 210/3250667 Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr e-mail: info@pasysyate.gr 10561 ΑΘΗΝΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – ΠΡΟΤΥΠΗ ΔΙΚΗ

Η Δικηγορική εταιρεία του κ. Παπακωνσταντίνου, με την οποία συνεργάζεται ο Σύλλογος μας για την υπόθεση του επανυπολογισμού των συντάξεων, μας ενημέρωσε ότι θα συζητηθεί η υπόθεση αυτή από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στη δικάσιμο της 14ης Ιανουαρίου 2022, με τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης και με εισηγητή τον Σύμβουλο κ. Χρ. Λιάκουρα.

Η Δικηγορική Εταιρεία συμμετέχει με παρέμβαση στη πρότυπη αυτή δίκη, για λογαριασμό όλων όσων εκ των μελών του Συλλόγου μας έχουν ασκήσει αγωγές μαζί της για τον επανυπολογισμό.

Όπως γνωρίζετε η εταιρεία του κ. Παπακωνσταντίνου, είναι εξειδικευμένη για τέτοιες υποθέσεις και με την παρέμβαση της θα παραθέσει αναλυτικά και τεκμηριωμένα τα απαραίτητα νομικά επιχειρήματα, ώστε να αποδείξει την αντισυνταγματικότητα της διαφορετικής μεταχείρισης των συνταξιούχων, ανάλογα με το τυχαίο γεγονός του χρόνου συνταξιοδότησης τους.

Θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Πολλές ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ