ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΤΕ. ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝ/ΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2 – 8ος όροφος –Τηλ.210/ 3212732 – 3250540 –FAX 210/3250667 Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr e-mail: info@pasysyate.gr 10561 ΑΘΗΝΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες 2/10/2024 στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα:

1) Ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Ο Ισολογισμός της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2024 έως 30/9/2024.

3) Η απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη για την οικονομική διαχείριση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Παπαιωάννου, πριν τις ομόφωνες παραπάνω εγκρίσεις, παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, παρέλαβαν όλα τα μέλη τις οικονομικές καταστάσεις και όλα τα στοιχεία του Ισολογισμού, καθώς και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Επίσης ο Πρόεδρος έκανε πλήρη ενημέρωση για την ολοκλήρωση της ενοποίησης των δύο Συλλόγων, σύμφωνα με παλαιότερες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και σύμφωνα με το θετικό αποτέλεσμα κατά 98,6% της καθολικής ψηφοφορίας των μελών.

Ενημερώθηκε επίσης το σώμα και για την άμεση μεταφορά του Μητρώου των μελών και της περιουσίας του Συλλόγου στον ενοποιημένο Σύλλογο.

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση είναι ιστορική και όλο το σώμα ήταν συγκινημένο, αφού ο Σύλλογος μας επί τέσσερις δεκαετίες περίπου, στήριξε όλους τους συνταξιούχους Συναδέλφους και στάθηκε δίπλα τους αρωγός σε όλα τα προβλήματά τους.

Επιβεβαιώθηκε από όλους τους ομιλητές η συντριπτική βούληση των δύο ιστορικών Συλλόγων μας, για την ενοποίηση τους και την ισχυροποίηση τους προς κάθε κατεύθυνση.

Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Ενωμένοι και αισιόδοξοι θα αγωνιστούμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και την επίλυση των δύσκολων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι οι Συνταξιούχοι.

Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΣΥΑΤΕ και παρακολούθησαν τις εργασίες της Συνέλευσης μέχρι το πέρας αυτής.

Ο κ. Γ. Μαλαμής και ο κ. Γ. Σαμπάνης, εκπρόσωποι του ΣΣΥΑΤΕ, σημερινός και προηγούμενος πρόεδρος της ΟΣΤΟΕ, απηύθυναν θερμό χαιρετισμό προς το σώμα, αναφέρθηκαν σε πολλά ζητήματα που μας απασχολούν και σε πολλά που επιλύθηκαν με την παρέμβαση και τον διαρκή αγώνα των δύο Συλλόγων και της ομοσπονδίας, είτε μεμονωμένα, είτε από κοινού.

Εξέφρασαν δε και αυτοί την πεποίθηση τους ότι ο ενοποιημένος Σύλλογος θα αντιμετωπίσει όλα τα θέματα πιο δυναμικά και με μεγάλη αισιοδοξία ευχήθηκαν πολλά επιτυχή αποτελέσματα από τον νέο ενοποιημένο Σύλλογο.

Αθήνα 3/10/2024

          Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥ