ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝ/ΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2 – 8ος όροφος –Τηλ.210/ 3212732 – 3250540 –FAX 210/3250667 Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr e-mail: info@pasysyate.gr 10561 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 05/07/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επί σειρά ετών ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΑΤΕ, είχε κύριο και καίριο σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων όλων των Συναδέλφων, πάντα με καθοριστικό γνώμονα τους Νόμους και το Καταστατικό, που είναι δεσμευτικά για όλους μας.

Από το 2019, (κυρίως) και έως σήμερα είμαστε όλοι κοινωνοί της κατάργησης στην πράξη της δημοκρατικής λειτουργίας του ΔΣ του Ταμείου Πρόνοιας, με παράνομους τρόπους και αντικαταστατικές συμπεριφορές, για τις οποίες έχουμε πολλές φορές αναφερθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ μάθαμε ότι το ΤΑΜΕΙΟ απαιτεί παράνομα από συναδέλφους που δικαιούνται χρήματα με βάση δικαστικές αποφάσεις, [για διαφορές από προαγωγές, για διαφορές από απλήρωτα δικαιώματα, για μη καταβληθέντα οδοιπορικά κλπ.], να ανακαλέσουν άλλες ενέργειες δικαστικές για θέματα άσχετα με τα παραπάνω δικαιώματα τους.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτό αποτελεί εκβιασμό και δεν θα μείνει αναπάντητο από τους συναδέλφους που δέχθηκαν τέτοιες παράνομες και απαράδεκτες απαιτήσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ που υπόκειται σε τέτοια συμπεριφορά να προχωρεί άμεσα σε καταγγελία στο Σύλλογο μας, προκειμένου να απαντήσουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥ