ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝ/ΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2 – 8ος όροφος –Τηλ.210/ 3212732 – 3250540 –FAX 210/3250667 Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr e-mail: info@pasysyate.gr10561 ΑΘΗΝΑ

«ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΩΡΑ»

Μια χούφτα άνθρωποι αφιλοκερδώς δώσαμε τις ώρες μας, το είναι μας και όλες τις δυνάμεις μας για την επίλυση των πολλών προβλημάτων μας…..όμως η ανθρώπινη κακία, ο φθόνος, το μίσος, η παράνοια, το συμφέρον, η καταστροφικότητα, η αδιαφορία, το ψεύδος, η συκοφαντία, η ανοησία, κρατούσε καλά…..
Συκοφαντηθήκαμε, λοιδορηθήκαμε και αδικηθήκαμε, ακόμα και παλιοί μας φίλοι που μας γνώριζαν από κοντά πολύ καλά, πουλήθηκαν για τριάντα αργύρια και μας γύρισαν τη πλάτη.

Για τις συντάξεις μας έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά, οι εκκρεμότητες και οι αδικίες πολλές. Οι συνταξιούχοι είμαστε εκείνοι που σηκώσαμε το μεγαλύτερο βάρος των μνημονίων και κρατήσαμε τη Πατρίδα μας όρθια.

Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμμιά αναγνώριση από όλες τις Κυβερνήσεις και παραμένουμε ο πιο αδικημένος κλάδος για τις συντάξεις μας, τον επανυπολογισμό, τα αναδρομικά, τις αυξήσεις, τα δώρα, τη προσωπική διαφορά, την υγεία και τόσα άλλα.

Συνεχίζεται η παράνομη διακοπή των επικουρικών 2500 συναδέλφων μας.
Η Κυβέρνηση, παρότι η απόφαση του ΣτΕ είναι ξεκάθαρη, ότι παράνομα διέκοψε το τότε ΕΤΕΑ αυτές τις συντάξεις, αντί να ζητήσει για την αδικία αυτή συγνώμη και άμεσα να επαναχορηγηθούν οι επικουρικές και να αποδοθούν και τα αναδρομικά από τη μέρα της διακοπής, αδιαφορεί, αγνοεί και δεν εφαρμόζει ακόμα και το νόμο που προβλέπει από το 2018, ότι δεν θα σταματά εφ´όρου ζωής η χορήγηση της επικουρικής συντάξης.

Πριν λίγες μέρες σε ανάρτηση μας γράψαμε ότι «ήγγικεν η ώρα».
Σήμερα αναρτούμε το σχετικό ΦΕΚ με τις αποφάσεις του Υπουργείου, για επιβολή Διοικητικών κυρώσεων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας(ΑΤΠΕΑΤΕ) και ορισμού ειδικού Διαχειριστή με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προστασία της περιουσίας και των συμφερόντων των ασφαλισμένων και δικαιούχων.

Επιτέλους ο αγώνας μας δικαιώνεται και θα λάμψει η αλήθεια. Σύντομα θα δικαιωθούμε και για όσους στράφηκαν εναντίον μας, καλύπτοντας παράνομες και αντικαταστατικές πράξεις και εκτοξεύοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.

                                                                                                    Αθήνα 4/4/2024

          Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥFEK-2024-Tefxos-B-02034-downloaded-03_04_2024-2-1