Η ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝ/ΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2 – 8ος όροφος –Τηλ.210/ 3212732 – 3250540 –FAX 210/3250667 Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.pasysyate.gr e-mail: info@pasysyate.gr 10561 ΑΘΗΝΑ

Έχουν τουλάχιστον το «γνώθι σαυτόν» και αποδέχονται το απόφθεγμα: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», που έγραψε ο Καισάριος Δαπόντες πριν 200 χρόνια.

Πού να ήξερε τότε πόσο επίκαιρος θα είναι σήμερα από την γνωστή ομαδούλα του Ταμείου Πρόνοιας, που η κρίση πανικού, ο φόβος και η πολύ θλίψη, τους έφτασε στα όρια της απελπισίας και της τρέλας, ώστε να φωτογραφίζουν με αποφθέγματα τον εαυτό τους και

κλαίγοντας να ζητούν βοήθεια για να σωθούν, συκοφαντώντας ότι κινδυνεύουν από τους Συλλόγους και όχι από τις δικές τους παράνομες και αντικαταστατικές ενέργειες, καθώς και από τις αχαρακτήριστες συμπεριφορές τους.

Η απάντηση του Συλλόγου για το απόφθεγμα αυτό «το γαρ της θλίψεως….» είναι απλή και ξάστερη: Θα πάνε μέχρι τέλους. Θέλουν δεν θέλουν θα γίνει έλεγχος και θα λάμψει όλη η αλήθεια.

Η παραπάνω γνωστή ομάδα μέσω διαδικτύου, παραπληροφορεί και συκοφαντεί με ύβρεις και αηδιαστικό λεξιλόγιο.

Η μεγάλη νευρικότητα τους, η τρομάρα τους και το θράσος τους, τους εξαναγκάζει να διαδίδουν ψευδή γεγονότα και καταστάσεις, ενώ συγχρόνως τολμούν και προδιαγράφουν τις κρίσεις και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Αναφέρονται αόριστα σε τρεις καταδικαστικές ήττες του Πανελληνίου Συλλόγου, σε διαμάχες με το Ταμείο Πρόνοιας. Ψεύδονται ως συνήθως.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος συμμετείχε μόνο στα ασφαλιστικά της 26-4-2024, που το Ταμείο και οι «δήθεν Αμαζόνες» υπέστησαν ήττα, αφού τους αφαιρέθηκε το δικαίωμα να προβαίνουν σε πράξεις εκκαθάρισης. Συμμετείχε και στα ασφαλιστικά της 17/5/2024, στα οποία παρέμεινε η απαγόρευση πράξεων εκκαθάρισης και η τελική απόφαση θα εκδοθεί μετά από δύο μήνες τουλάχιστον. Επίσης συμμετείχε σε έγκληση σε βάρος των Διοικούντων στο Ταμείο Πρόνοιας και βάσει αυτής τους απαγγέλθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, βρίσκεται δε αυτή στο στάδιο της τακτικής ανάκρισης.

Για ποιες ήττες μιλούν; και ποια «γκολ» έβαλαν; μήπως εννοούν τα δικά τους «αυτογκόλ» με τα οποία έχασαν;

Σίγουρα κάθε «αυτογκόλ» που έβαλαν σε βάρος τους, είναι συντριβή για το Ταμείο και τις «δήθεν Αμαζόνες»…..!

Σχετικά με το «ΓΚΡΟΥΕΖΑ» και τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να δώσει εξηγήσεις ο άσχετος εντολοδόχος, που αμφιβάλουμε αν κατάλαβε τι του έδωσαν να αναρτήσει.

Είδαμε και κάτι που είναι για γέλια και για κλάματα. Η παραπληροφόρηση και το ψέμα έγινε πλέον συνήθεια σε αυτούς κι αφού ανακάλυψαν και τον ποιητικό τους οίστρο, αναρτούν σε στίχους κάθε βλακεία που σκέπτονται.

Έδωσαν στον συνηθισμένο εντολοδόχο, στίχους να αναρτήσει και είναι οι εξής: «Αφήστε ποια τα ψέματα και πέστε την αλήθεια, μόνο για χρήμα κόπτεστε και λέτε παραμύθια».

Ποια ψέματα και ποια παραμύθια; δεν το έκρυψε ποτέ ο Σύλλογος ότι θα διεκδικήσει όσα δικαιούνται τα μέλη του και τους τα στέρησαν οι εμπαθείς και αδιάλλακτοι Διοικούντες το Ταμείο, καθώς επίσης και δεν έκρυψε ποτέ ότι θα επιδιώξει να διενεργηθεί έλεγχος, πως και που ξοδεύτηκαν σαράντα και πλέον εκατομμύρια μετά το 2019, από τους διαχειριστές της περιουσίας.

Ο παραπάνω εντολοδόχος, συνέχισε την ανάρτηση στίχων που του έδωσαν και είναι οι εξής:« το χάνετε το όνειρο αυτή είναι αλήθεια και όλα περί ελέγχου είναι παπατζηλίκια».

Από αυτούς τους στίχους φαίνεται πλέον η βλακεία τους ξεκάθαρα, καθώς και η εμπάθεια και η αδικία σε βάρος δικαιούχων Συναδέλφων, που εγκληματικά και παράνομα στέρησαν τα νόμιμα δικαιώματα τους.

Ανερυθρίαστα και ξεδιάντροπα παραδέχονται ότι επιχαίρουν για το ότι αδικήθηκαν και δεν πληρώθηκαν πολλοί Συνάδελφοι και έχασαν το όνειρο της δικαίωσης τους.

Δυστυχώς με τη σημερινή παραδοχή τους, μας δικαίωσαν για όσα καταγγείλαμε για την παράνομη συμπεριφορά τους και την ανύπαρκτη ηθική τους.

Για δε το «παπατζηλίκι» του ελέγχου που αναφέρουν, συμφωνούμε απόλυτα.

Τα ψέματα και οι δόλιες πράξεις παραπλάνησης, προς άγραν εντυπώσεων και αποφυγή του ελέγχου, είναι παπάτζα για προσωπικό όφελος τους, αφού δεν επιθυμούν τον έλεγχο και προσλαμβάνουν 13 μεγαλοδικηγόρους με χρήματα από την περιουσία όλων των δικαιούχων και κυρίως την περιουσία αυτών που παραλείφθηκαν και δεν έλαβαν αυτά που δικαιούνται!

Παρουσιάζουν και αποκαλούν τους Συλλόγους με τη φράση «παραπονεμένοι».

Ναι! οι Σύλλογοι έχουν παράπονο γιατί αποκρύπτουν και δεν γράφουν τίποτα για την δικαστική απόφαση υπέρ των 196 Συναδέλφων, που τους έγινε ψευδή καταμήνυση από τη Διοίκηση του Ταμείου και υπέστησαν ψυχική οδύνη και ηθική βλάβη, εκτός των δικαστικών εξόδων.

Μήπως κι αυτό είναι ήττα του Συλλόγου και των Συναδέλφων, που αρνήθηκαν να προσκηνύσουν και να συμφωνήσουν με τις παράνομες αποφάσεις και τις παράνομες ενέργειες τους;

Οι Συνάδελφοι που δικαιώθηκαν και πληρώθηκαν παράνομα ή νόμιμα, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Σύλλογοι δεν είναι απέναντι τους, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι μαζί τους, γιατί δεν είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο Ταμείο Πρόνοιας.

Θα τους παρακαλούσαμε όμως, να προβληματιστούν από τις αδικίες που έγιναν σε Συναδέλφους τους και φίλους τους, αλλά κυρίως να αναρωτηθούν γιατί εφόσον όλα έγιναν νόμιμα, οι Διοικούντες δεν επιθυμούν να διενεργηθεί κανένας έλεγχος…; Τραπεζικοί είναι…δεν γίνεται να πιστεύουν ότι δεν πρέπει να ελεγχθεί η διαχείρηση τόσων εκατομμυρίων.

Παράλληλα να σκεφτούν γιατί με τέτοια πρεμούρα και επιμονή, αλλά και τόσο φόβο απαιτούν από τους Συναδέλφους στήριξη και παρεμβάσεις;

Όλοι έχουν ανάγκη από ένα χιλιάρικο, αλλά δεν πουλάνε την αξιοπρέπεια τους και ούτε συμφωνούν με το άδικο και με το μη νόμιμο.

Η περιουσία ανήκει σε όλους τους δικαιούχους, δεν είναι τσιφλίκι κανενός, δεν χαρίζει κανένας τίποτα που δεν είναι δικό του.

Αν το κάνει κάποιος, εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και ύποπτα συμφέροντα…!

Αθήνα 21/05/2024

                         ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝ/ΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝ/ΧΩΝ ΑΤΕ

          Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΥ