« ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» !!!

« ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» !!!

Κύριοι,

Στην ιστοσελίδα του ΣΕΤΑΠ της 22.2.2013 και στην στήλη «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ» με θέμα «ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΛΥΣΗΣ», υπάρχει σχόλιο «………. » και « τους εν ενεργεία εργαζομένους (αλήθεια που εργάζονται οι εν ενεργεία);; να προσπαθούν …… και με ανυπέρβλητες δυσκολίες» (για ποιές δυσκολίες μιλάτε;  Δεν είναι ασφαλισμένοι σε δύο Ταμεία;;) και τους Συλλόγους Συνταξιούχων να ψάχνουν πρόσφορο και νομικά αποδεκτό τρόπο ένταξής τους στον ….. ΕΟΠΥΥ, το Δ.Σ του ΤΥΠΑΤΕ ξεκίνησε.. ένα γύρο προσπαθειών για την εξεύρεση  λύσης»!

Οι ενέργειες αυτές …. «ολοκληρώνονται σύντομα , συναντήσεις του Προεδρείου του Ταμείου με … εκπροσώπους , όλων των πολιτικών κομμάτων, σε μια απόπειρα υπέρβασης των εμποδίων και συναρμολόγησης μιας διαδικασίας, που θα οδηγήσει στη διάσωση του ΤΥΠΑΤΕ»

Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι των κομμάτων; (δεν έχουν όνομα και θέση;;)!!!

Μήπως είναι θυρωροί η οδηγοί αυτοκινήτων;;;

Γιατί εμείς «πήραμε» υπεύθυνες απαντήσεις όχι από θυρωρούς!!! Για μόνιμη λύση, που είναι μία!! ΕΟΠΥΥ, « συντεταγμένα» δηλαδή με τα πολυιατρεία μας, το προσωπικό τους (Υγειονομικό – Διοικητικό) και κάθε περιουσιακό του στοιχείο! όπως έγινε με όλα τα Ταμεία!  (περίθαλψη για εν ενεργεία και συνταξιούχους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ)

Βέβαια – όπως λέτε- «η διακομματική» συμφωνία δεν συνεπάγεται τη σίγουρη κοινοβουλευτική διεκπεραίωση»! Αλήθεια, πως το καταλάβατε;!  Γιατί παραπληροφορείται (ποιους!) τους υπαλλήλους της Πειραιώς και τους στρέφετε εναντίον των Συνταξιούχων της ΑΤΕ  που είναι οι μόνοι που πληρώνουν τις εισφορές τους και οι μόνοι που δικαιούνται περίθαλψη;;

Περίθαλψη,  που δεν την έχουν , γιατί η Διοίκηση του ΤΥΠΑΤΕ «σπαταλά» τις δικές τους εισφορές, για πληρωμή μισθών του Προσωπικού του Ταμείου και εξόφληση δαπανών των τέως υπαλλήλων της ΑΤΕ και τώρα Πειραιώς , οι εισφορές των οποίων καταβάλλονται στον ΕΟΠΥΥ;;

Ως εδώ κύριοι!