ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η πρόσφατη διαδικασία τροποποίησης του Καταστατικού μας που άνοιξε το δρόμο για τη πολυπόθητη ενοποίηση των Συλλόγων, τελείωσε με υπερψήφιση σε ποσοστό 97% των προτεινόμενων προτάσεων από τα Διοικητικά Συμβούλια.

Η μεγάλη συμμετοχή και το μεγάλο ποσοστό δείχνουν την επιθυμία των συν/φων μας να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επίλυση των πολλών αλλά και πολύπλοκων προβλημάτων που απασχολούν όλους μας.

Συνάδελφοι, η πραγματικότητα είναι ότι όσο περνά ο χρόνος, τόσο η κατάσταση είναι εις βάρος των δικαιωμάτων των συναδέλφων.

Οι Σύλλογοι προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να προστατεύσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μέσα από μία ισχυρή φωνή μπορούμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας. Δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί Συνάδελφοι. Υπάρχουν συνταξιούχοι που είδαν τις συντάξεις τους να μειώνονται πάνω από 50% και που επί 13 χρόνια δεν πήραν καμία αύξηση.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, οι συνάδελφοι Συνταξιούχοι και εν’ ενεργεία δεν λύνονται μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά αντιμετωπίζονται με σύνεση και σοβαρότητα για την επίλυση των κοινών συμφερόντων του κλάδου μας.

Αρκετές φορές στις Γενικές Συνελεύσεις σας ζητήσαμε να συσπειρωθείτε στους Συλλόγους . Τώρα περισσότερο από κάθε φορά σας χρειαζόμαστε.

Σας καλούμε, να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε επί πραγματικών στοιχείων και γεγονότων και Παρακαλούμε μη δημιουργείτε εντυπώσεις στο διαδίκτυο.

Τα συμφέροντα είναι κοινά, για νέους, απολυθέντες και συνταξιοδοτηθέντες. Οι διασπαστικές φωνές και ενίοτε κραυγές δεν βοηθούν.

Όλοι μαζί Ενωμένοι Προχωράμε Μπροστά.

Για τους Συλλόγους Συνταξιούχων ΑΤΕ

ΑΘΗΝΑ 11/12/2023

Για τους Συλλόγους Συνταξιούχων ΑΤΕ

Ο Προεδρος    Ο Γεν.Γραμματέας                 Ο Πρόεδρος                Ο Γεν.Γραμματέας

Γ.Μαλαμής      Π. Παρίσσης                           Α.Παπαιωάννου                   Ν.Δήμου