ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ο Σύλλογος έχει υποχρέωση και πρέπει να ενημερώνει τους συναδέλφους για όσα ανεπίτρεπτα, αντικαταστατικά και παράνομα συνέβησαν και συμβαίνουν στα Ταμεία μας.

Η περιουσία των Ταμείων, της οποίας όλοι οι ασφαλισμένοι είναι δικαιούχοι, θεωρείται από τους Διοικούντες προσωπική τους υπόθεση και τη διαχειρίζονται χωρίς κανόνες, χωρίς σεβασμό, χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς ισονομία.

Οι παράνομες, αντικαταστατικές και αντιδεοντολογικές αποφάσεις, η απαράδεκτη, εξοργιστική και άδικη εφαρμογή όλων αυτών των αποφάσεων, οι πληρωμές που γίνονται επιλεκτικά μόνο σε ορισμένους, δεν μπορεί να συνεχιστεί, έχει φθάσει πια «ο κόμπος στο χτένι».

Με ποιό δικαίωμα λαμβάνονται ανεξέλεγκτες και μη προβλεπόμενες αποφάσεις και παράλληλα εξαιρούνται ασφαλισμένοι από την εφαρμογή αυτών;
Ποιος σας έδωσε την εξουσία να αγνοείτε δικαιώματα ασφαλισμένων δικαιούχων;
Ποιος σας επέτρεψε να λειτουργείτε αυθαίρετα, παράνομα και επιλεκτικά όπως με την αναγνώριση πέντε χρόνων; όπως με τον υπολογισμό διαφοράς από τις χρηματοαποστολές; όπως με τον υπολογισμό διαφοράς από τις υπερωρίες; όπως με τον υπολογισμό διαφοράς από τα επιδόματα (που μόνον μερικά αναγνωρίζονται); όπως με τον υπολογισμό διαφοράς από την μισθοδοσία προ μειώσεων, όπως με τον υπολογισμό διαφοράς από τα δώρα; (τολμήσατε πληρωμή διαφοράς σε κάποιους από τα δώρα ενώ δεν τη δικαιούνται).

Δεν γνωρίζετε ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των Ταμείων εκλέγονται για να στηρίζουν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και όχι να εμφανίζονται στο ακροατήριο των Δικαστηρίων και με ψέματα και έωλα επιχειρήματα να στρέφονται κατά των ασφαλισμένων, προσπαθώντας με ιδιαίτερο ζήλο και πάθος να αναβληθούν οι υποθέσεις;

Πιστεύετε αλήθεια ότι δεν θα κληθείτε να δώσετε λόγο για όλα αυτά και κυρίως για τη σύμβαση του κτιρίου της Κριεζώτου που τροποποιήσατε αυθαίρετα σε βάρος του Ταμείου και χωρίς την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης; Νομίζετε ότι επειδή θα την επικυρώσετε εκ των υστέρων από στημένη έκτακτη συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, δεν θα απολογηθείτε;

Σήμερα οι συνάδελφοι είναι αγανακτισμένοι και έτοιμοι να ξεσηκωθούν με τα «όργια» που μεθοδεύονται σε βάρος τους, σχετικά με τη διαφορά που προκύπτει από τον υπολογισμό του εφάπαξ με το παλαιό καταστατικό.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω πως αντιμετωπίζονται οι ασφαλισμένοι, ποιά μεθοδευμένη άνιση και ανέντιμη μεταχείριση προσπαθούν να εφαρμόσουν, θέτοντας διαφορετικούς όρους στους συναδέλφους, ανάλογα με ποιο δικηγορικό γραφείο συνεργάζονται:

Α)Προϋποθέσεις για πληρωμή όσων συναδέλφων κατέθεσαν αγωγή μέσω του Δικηγορικού Γραφείου κ. Νικολάου:

1)Αναγνώριση του 80% του δικαιούμενου ποσού και παραίτηση από τη διεκδίκηση του 20%.
2)Παραίτηση από το δικόγραφο.
3)Άμεση πληρωμή προκαταβολής 5000 ευρώ.
4)Διεκδίκηση με εξωδικαστικό τρόπο(π.χ. διαμεσολάβηση) του υπολοίπου ποσού.
5)Αν δεν προχωρήσει η πληρωμή η προχωρήσει μερικώς με τον εξωδικαστικό τρόπο, τότε θα διεκδικήσουν το υπόλοιπο με νέα άμεση δικαστική διαδικασία( χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό).

Β)Προϋποθέσεις για πληρωμή όσων συναδέλφων κατέθεσαν αγωγή μέσω των Δικηγορικών Γραφείων κας Θεοχαροπούλου και κ. Μακρυγιάννη:

1)Αναγνώριση του 80% του δικαιούμενου ποσού και παραίτηση από τη διεκδίκηση του 20%.
2)Παραίτηση από το δικόγραφο.
3)Άμεση πληρωμή προκαταβολής 5000 ευρώ.
4)Πληρωμή υπολοίπου μετά την πάροδο (4) ετών, εφόσον τα οικονομικά δεδομένα του Ταμείου το επιτρέπουν και κατόπιν απόφασης του Δ Σ και της Γενικής Συνέλευσης.(Δεν προβλέπεται καθόλου δικαστική διεκδίκηση, ούτε μετά τα (4) χρόνια),δηλαδή «πιάσ´το αυγό και κούρευ ´το».

Θαυμάστε το αίσχος και τη θρασύτητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους και το θεωρούν και «μαγκιά» τους.
Θαυμάστε τους πως εννοούν την ίση μεταχείριση, τη νομιμότητα και τη δικαιοσύνη.

Έχει ξεφύγει προ πολλού η κατάσταση και έφτασε στα όρια της παράνοιας και της κοροϊδίας. Όλοι μαζί οι συνάδελφοι, συσπειρωμένοι, πρέπει να αντιμετωπίσουν όλα όσα σε βάρος τους και σε βάρος των Ταμείων γίνονται.

Όσοι ασφαλισμένοι συνεργάζονται με το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Νικολάου, δεν είναι σωστό να δεχτούν την ευνοϊκή μεταχείριση σε βάρος των συναδέλφων τους!